Bestel het boek 'met andere ogen' nu voor slechts 9.95 euro

met andere ogen, en nieuwe kijk op PDD-NOS en ADHD


"Het boek dat ouders van kinderen met PDD-NOS en ADHD gelezen móeten hebben."
Dit boek, ‘met andere ogen - een nieuwe kijk op PDD-NOS en ADHD’, is bedoeld om aan iedereen duidelijk te maken dat niet alles zo eenvoudig is als het lijkt wanneer het gaat op PDD-NOS en ADHD.

In het boek worden belangrijke vragen gesteld (en beantwoord) waar ouders van kinderen met PDD-NOS of ADHD zeker mee te maken zullen krijgen. Zijn de voorgeschreven medicijnen wel zo onschuldig als ouders zo vaak wordt verteld? Aan de andere kant kun je je als ouder of behandelaar ook eens gaan afvragen of het niet toedienen van medicijnen altijd wel zo’n goed idee is als het kind daardoor de kans gaat lopen om in het leven te mislukken. Is er soms een veilige tussenweg mogelijk?

Het stellen van een juiste diagnose is al nooit eenvoudig. En de criteria voor het maken van die diagnose veranderen voortdurend. Wat is eigenlijk het verschil tussen een druk kind met ADHD (dat op alle binnenkomende prikkels reageert) en een rustig kind met PDD-NOS? (dat nauwelijks op binnenkomende prikkels reageert). Is het enige verschil misschien hoe het kind met zijn verstoorde prikkelverwerking omgaat?

‘met andere ogen - een nieuwe kijk op PDD-NOS en ADHD’, is een onmisbaar boek voor iedereen die het aandurft om eens met andere ogen en een nieuwsgierige geest naar ontwikkelingsstoornissen te kijken.

Bestellen?
'met andere ogen - een nieuwe kijk op PDD-NOS en ADHD' (1e druk) is eenvoudig en goedkoop via deze site te bestellen. We kunnen u het boek voor een bedrag van 9.95 euro per boek, inclusief verzendkosten, aanbieden.

Hoe te bestellen?
U kunt het boek in uw bezit krijgen door ons even een e-mail te sturen met daarin vermeld het aantal exemplaren van welk boek u wenst te ontvangen en natuurlijk uw adresgegevens. U maakt het verschuldigde bedrag vervolgens over op het rekeningnummer NL17 INGB 0672 1522 90 (F. de Vries - te Harlingen), onder vermelding van 'met andere ogen'. Vermeld op die plaats tevens even uw postcode plus huisnummer.

Attentie!
• We kunnen alleen bestellingen in behandeling nemen, wanneer uw adresgegevens juist en volledig zijn ingevuld.
• Bij bestellingen uit België of Duitsland nemen wij ook de extra verzendkosten voor onze rekening. Bij overschrijvingen vanuit het buitenland moet u extra gegevens opgeven bij uw bank (IBAN: NL17 INGB 0672 1522 90/BIC: INGBNL2A).
• Boekhandel of groothandel? Neem vooraf even contact met ons op.